Bursdagsbarn

by Camilla

IMG_20140701_084612Hurra for meg! Jeg har nemlig bursdag i dag! Benytter anledningen til å gi et lite vink her på bloggen, det er en stund siden sist, men det har skjedd så mye at jeg rett og slett ikke har hatt tid. Men nå er det snart ferie, heldigvis. Jeg feirer med høye hæler og paljetter på jobb, og i kveld skal vi ut og spise, gleder meg.IMG_20140610_204150Kjøpte bursdagsgave til meg selv for noen uker siden, disse fine skoene fra Michael Kors fant jeg til halv pris på my-wardrobe. Jeg var så stressa da jeg prøvde dem sent en kveld, midt oppi rydding til visning. Skoene var så rare på foten, de var skikkelig stive og vonde, og jeg bestemte meg raskt for å sende dem tilbake. Heldigvis prøvde jeg dem på nytt en uke senere, og da passet skoene perfekt. Jeg hadde glemt å ta ut pappen som satt inni skoene da jeg prøvde dem første gangen. Ha ha. Kanskje jeg kan skylde på alderen nå? IMG_20140630_175636Vi har kjøpt et atriumhus, og da passer det jo perfekt at Bonytt har atriumspesial i nyeste nummer! De siste ukene har stort sett gått med til planlegging av nytt hus, salg av leilighet, pakking og rydding. Herregud, så gøy! Og litt nervepirrende. Og slitsomt. Men aller, aller mest spennende og gøy. Gleder meg innmari til å flytte!IMG_20140623_082135Disse to søtingene tar også mye av tida. Olivia og Valdemar er dessverre ikke blitt bestevenner. Valdemar hveser og knurrer, mens Olivia er verdens mest innpåslitne katt og sniker seg innpå ham HELE tida. Det resulterer jo i slåssing. Leiligheten er nok hakket for liten for begge to, det blir ikke plass til begges revir. Så vi har besluttet å holde dem atskilt fremover også, iallfall til Olivia er sterilisert og vi har flyttet inn i det nye huset. Vi får heller prøve og se hvordan det går da. IMG_20140615_162607Innimellom slagene med ryddings, vaskings, pakkings og visning, rakk jeg å nyte noen deilige minutter ute på balkongen i sola. Godt var det, for det fantastiske sommerværet er nå erstattet av litt sånn halvkjipt, standard norsk sommervær. Men siden det er to uker til vi skal ha ferie, har sola og varmen god tid på seg til å komme tilbake, jeg krysser fingrene! 🙂IMG_20140617_201420Hipp, hipp hurra for alle som har bursdag i dag! 🙂

Advertisements