Kattunger på vei!

by Camilla

IMG_20140713_003252IMG_20140713_003408Olivia er nå et fullverdig medlem av familien, adoptert for godt. Se, så fin hun er, da… En supersøt kosepus! Veldig mammadalt, hun vil helst ligge i armkroken min hele tida. Olivia har bodd hos oss i snart sju uker nå, og hun har kommet seg veldig siden vi fant henne utsultet, slapp og pjusk utenfor blokka her. Pelsen er ikke lenger møkkete, grå og seig, men hvit, fluffy og supermyk, hun har lagt på seg, sårene har grodd og både tilliten til oss, energinivået og humøret hennes har steget betraktelig. For et par uker siden fant vi ut at Olivia ikke kom til oss alene, neida, i magen har hun nemlig et lite kull med kattunger. For en overraskelse. Full pakke! Vi ble så glade, men samtidig måtte vi tenke godt gjennom det, for katter kan steriliseres helt frem til fødsel og da tas ungene bort samtidig. Men siden hun var så langt på vei, bestemte vi oss for å beholde dem, og så heller få henne sterilisert etter fødsel og amming. I og med at Olivia bare har vært inne i leiligheten siden hun flyttet inn, er det nok rett før babyene kommer nå, katter er nemlig drektige i bare 63 dager. Dette er så spennende! Valdemar har rent mel i posen, han er jo kastrert og har ingenting med denne saken å gjøre. Lurer på hvem faren er, vi aner ikke, og Olivia sier heller intet om akkurat det. Men nå skjønner vi hvorfor Olivia har vært så innpåsliten og gretten mot Valdemar, hun er vel superhormonell og vil bare passe på kattungene i magen, stakkar. Vi tipper hun har hatt en særdeles dårlig opplevelse med menn og så har hun latt det gå ut over Lillevald, haha! Håper de blir bedre venner og kan bo sammen når hun også blir sterilisert og kattungene har flyttet ut. Åh, kan de ikke komme ut snart! Må forresten gi Olivia kred for timingen, altså. Først kom hun til oss i det vi kjøpte hus med hage, og så kommer kattungene nå når vi har sommerferie. Nice!

Advertisements