Sommerminner

by Camilla

IMG_20140720_152508Det er et par år siden sist, men i sommer har jeg svømt i Mjøsa, her ser dere beviset. Det må være skikkelig varmt i vannet for at jeg skal gidde å bade, men det har jo ikke vært noe problem i sommer. Deilig! IMG_20140716_14214120140727_212400Hjemmeferie har vært helt ok i år, tenk at vi hadde så utrolig fint vær hver eneste dag i mange uker. Jeg tilbrakte stort sett de supervarme dagene inne hos kattungene, i skyggen under et tre i parken og under parasollen på balkongen, synes det ble altfor hett midt i solsteika. Har fått lest en del bøker, da jeg pakket ned bokhylla fant jeg flere klassikere jeg liksom ikke har fått somlet meg til å lese før nå. Har også spist ganske mye jordbær og is, og særlig snickers-is, min sommerfavoritt!20140728_174137Bikini og hvitt er det eneste som funker i varmen, jeg flyttet inn i denne luftige vintagetoppen fra NY.bilde-4Det funker også å være ved sjøen. Det er ikke akkurat så ofte vi er på Aker Brygge, men en lunsj og et glass vin i maritime omgivelser i ny og ne er helt greit.

Håper din sommer har vært superfin, har du noen gode minner du vil dele? 🙂

Advertisements