H&M Studio Collection

by Camilla

8374_PR_12_1_low 8374_PR_11_1_low8374_PR_01_1_low

I løpet av et par år har H&M virkelig klart å gjøre maks ut av høstkolleksjonen sin, som kun er å få kjøpt i noen få utvalgte butikker med trendavdeling og på nett. Denne kolleksjonen er blitt hypet i magasiner og på ulike blogger en stund nå allerede, det er rart hvordan noe plutselig tar av- vi snakker motevisninger i Paris, pre-shopping-eventer og lange køer. Mange av plaggene synes jeg ser ganske vanlige ut, mens andre har, etter min mening, det lille ekstra, og de ser du over. Fine basisplagg som kan styles opp og ned etter anledning. Også denne høsten er det en kul miks av ulike teksturer som strikk, skinn og blonder som gjelder, og med høsten kommer også de brente, varme fargene, som matcher naturen rundt oss nå fremover. Jeg har bestemt meg for å satse på den olivengrønne trøya sammen med blondeshortsen, som jeg enten vil bruke til et par rå støvletter, eller med mer komfortable sneakers. De brune støvlettene i krokopreget skinn liker jeg også godt. Hva synes du om kolleksjonen?

Advertisements