Fargealarm

by Camilla

IMG_20140911_120738Jeg har aldri likt oransje, og gjør det fortsatt ikke. Jeg har derfor unngått den både i garderoben og i interiøret hjemme. Men ingen regel uten unntak, det er denne genseren fra H&M Studio Collection beviset på. Genseren er vel egentlig ikke helt oransje heller, men går mer mot korall, i tillegg til å være utrolig myk og god. Jeg har alltid følt meg veldig blek og gusten i slike høstfarger, men likevel tok jeg mot til meg, og sjelden har jeg fått så mange komplimenter for et plagg, som da jeg hadde på meg genseren her om dagen. Før jeg gikk på jobben sto jeg en stund og lurte på om jeg skulle levere tilbake genseren igjen, men i stedet klippet jeg av prislappen, og kjørte på med matchende leppestift, samt litt ekstra solpudder og rouge. Og gjett hva, jeg følte meg faktisk ganske fin! I oransje! Så det jeg vil frem til med dette foreløpig nokså meningsløse innlegget, er rett og slett at du ikke må være redd for å prøve noe nytt. Iblant trenger klær i fremmede, sterke farger rett og slett bare litt leppestift for å funke. Så hvis du faller for et plagg i en farge du er usikker på om du kler, gjør litt ekstra ut av antrekk og sminke ellers, og voila! A brand new you. 🙂

God helg!

Advertisements