Frøkenpus

by Camilla

20140921_122721Olivia poserer gjerne for fotografen. Ingen sliten trebarnsmor her, nei. Se, så nydelig hun er, da!

Uheldigvis er hun og Valdemar fortsatt uvenner, og det virker som de dessverre har erklært krig mot hverandre. Og siden Valdemar var her først, må vi bare innse at Olivia må flytte så snart som mulig, stakkars. Hun som er blitt en sånn fin og trygg katt og funnet seg skikkelig til rette her i huset, etter at vi fant henne hjemløs og i dårlig form (og drektig!) før sommeren. Hun hadde hus under hver busk og spiste det som hun fant, men det livet fortjener ingen katt. Av en eller annen grunn har Olivia tatt på seg én oppgave her i huset, og det er å gjøre livet ekstra surt for Valdemar. Veldig leit, men vi må prioritere Valdemaren vår.

Så hvis du eller noen du kjenner er katteelskere og ønsker verdens fineste jentepus til jul, så har du sjansen nå! Olivia er vaksinert, sterilisert og har fått id-merke og chip i nakken.

Ta kontakt! Mjau!

Advertisements