Huset ønsker seg…

by Camilla

Vi stortrives i huset vårt, og begynner å nærme oss slutten på oppussingen. Nå er det mest småprosjekter igjen inne, før vi starter på uteområdet og hagen til våren. Siden huset er nesten tre ganger større enn leiligheten vi flyttet fra, har vi riktignok fortsatt en del igjen å møblere, men det er jo det som er gøy! Selv om det tar litt tid å finne ut både hva som passer og hva vi vil ha, synes jeg det absolutt blir finest å innrede litt etter litt, med både gamle og nye ting. Jeg liker mange ulike trender og stiler, både på klær og interiør, og har derfor aldri klart å slå meg på én, og rendyrke denne. I stedet blander vi litt her og litt der. Jeg er veldig glad i å kjøpe brukt, og har sikkert 50 ulike autosøk inne på finn.no. I tillegg sjekker jeg nettauksjonene både på Lauritz.com og Blomqvist.no regelmessig. Synd det blir så dyrt å kjøpe møbler og lamper fra Danmark, det er så mye fint på Lauritz…

Akkurat nå ønsker jeg meg:

Rosa Slow Chair fra Vitra (jeg tar gjerne en ny Eames House Bird også, lille fuglejeger Perle ble nemlig litt for ivrig her i høst, jakten førte til knust nebb)

Cat Tray fra Ibride

En gammel påfuglkurvstol 

Sort skap fra House Doctor 

Diamond Chair fra Bertoia/Knoll

Etch Web i stainless steel fra Tom Dixon

En gammel safaristol i skinn

Illustrasjonen Gray Blur av Esther de Groot (dette er faktisk på vei hjem til meg as we speak, julegave fra mannen, hurra!)

OG masse deilige blomster, både ute og inne! Jeg skal snart gå i gang med å planlegge hagen, og peoner må med.

 

Advertisements