Ha en perlefin mandag!

by Camilla

perlee IMG_5589Perle fyller snart et halvt år, og han er blitt en riktig stor og flott pusegutt på drøye tre kilo. Han er aldri mer enn to meter unna meg, og om natta sover han alltid så tett opptil ansiktet mitt som mulig. Helst skal han ligge oppå halsen min, og jeg våkner minst én gang om natta av en liten myk pote som stryker meg forsiktig over munnen og nesa. Siden jeg har vært ganske fraværende her på bloggen i høst, har du kanskje ikke fått med deg at lille Perlemor etter hvert viste seg å være en Perlebror! To dyrleger tok feil i starten, så det kan altså være ganske vanskelig å bestemme kjønnet på små kattunger. Vi bestemte oss imidlertid for å beholde navnet siden han jo er en liten Perle, helt spesiell og noe for seg selv, hehe. Han er bare verdens mest sjarmerende og kosete pusekatt, og Valdemar har til og med akseptert ham! De er lekekompiser og slåss litt hver dag, men de blir heldigvis fort venner igjen. Det søteste er når de ligger ved siden av hverandre og sover foran peisen.

Advertisements