Gjør entré!

by Camilla

IMG_5233IMG_5223IMG_5236IMG_5230IMG_5237IMG_5228Dette innlegget kunne like gjerne hatt overskriften «Like bra brukt», for mesteparten av det som står i gangen har jeg funnet på finn.no eller loppemarkeder. Det store klesstativet fra Hay er et finn-kupp, som jeg fraktet med meg hjem på 20-bussen rett før vi flyttet. Det gamle maleriet med forglemmegei er et av høstens fineste loppefunn, og jeg liker at det bryter litt med stilen ellers. Det gamle kameraet, kurvstolen, samt rottingstolen designet av Marcel Breuer, har jeg kjøpt på loppis tidligere, mens den staute messingkatten er fra Brooklyn Flea Market. De to kurvene og Omar-hylla er fra Ikea, så dette rommet har vi ikke akkurat blakket oss på. Men det er jo det som er gøy- å lete seg frem til fine ting som ikke koster stort, uten at resultatet nødvendigvis ser billig ut. Kurvene er forresten supre å ha votter og skjerf i. Jeg kjøpte én til hver, men innrømmer at jeg nok har breid meg over i mannens kurv også. Kattungene brukte den store, grønne yuccapalmen flittig som klatrestativ, mens Olivia stadig måtte bort og tygge litt på bladene, selv om jeg prøvde å fortelle henne at det ikke var grønn salat, ha ha. Det vil si at palmen er nokså pjusk nå, men jeg satser på at den kommer seg igjen etter hvert. Gangen var det første rommet vi innredet, og disse bildene tok jeg kort tid etter at vi flyttet inn. Glasstaket og det store glassvinduet gjør at det kommer mye lys inn, og det er deilig, spesielt nå på vinteren når dagene er mørke og korte.

Advertisements