Lys i tunnelen

by Camilla

20150127_131141Oh I get by with a little help from my friends.

20150129_150946
Da jeg postet bildene av Perle i senga sist fredag, og gledet meg til å sove ut etter en slitsom uke, skulle jeg bare visst. Visst at jeg skulle tilbringe ikke bare helga, men hele uka i senga. Med influensa. Feber, vondt i kroppen og hodet, tørrhoste og null energi. Med andre ord, lange, kjedelige dager, som blir ekstra lange når p1 spiller DDE og Knutsen & Ludvigsen, den verste musikken jeg vet om, og jeg ikke orker å reise meg opp for å skru av. Kattepusene holdt meg heldigvis med selskap store deler av tida, og min kjære mann tømte butikken for halspastiller, potetskruer og pistasj-is til meg, og nå er jeg endelig på bedringens vei. Hurra for det! Jeg er fortsatt ganske slapp og hoster dagen lang, men det ordner seg nok, som bestemor sier.

God lørdagskveld!

Advertisements