Hverdagslykke

by Camilla

538680_10151461822765375_390501936_n

For litt siden ble jeg spurt av en tidligere journalistkollega om jeg ville si noen ord om hva hverdaglykke er for meg, og her er resultatet, det sto på trykk i VG forrige søndag. Nå er det jo slik at det kan være vanskelig både å snakke om, og ikke minst, skrive om lykke, uten at det blir klisjé på klisjé, men jeg ga litt blaffen i akkurat det denne gangen. Bildet jeg sendte med ble tatt for et par år siden en sminkeløs søndag og tidlig vårdag i Botanisk hage, jeg husker så godt jeg dristet meg til å ta på skinnjakke uten å måtte fryse. Katten møtte vi stadig vekk på våre turer i parken, og like etter at dette bildet ble tatt, fanget den en due, nam, nam, deilig søndagsmiddag. Det var mye rabalder, fjær og skriking, men katten seiret til slutt. Ganske fælt å se på. Men en real duestek var nok toppen av hverdagslykke for denne pusekatten.

vg-hverdagslykke

Siden det er Valentindagen i dag, ønsker jeg alle en hverdagslykkelig lørdag. 🙂

 

Advertisements