Valgets kvaler

by Camilla

ells_0127097_M 83-1795d183-1833d1

Jeg koser meg med å planlegge innredningen av kjellerstua, og må si jeg er overrasket over hvor mye lekkert Ellos har fått på hjemmeinnredningsfronten. Miljøbildene deres er så utrolig fine, og jeg har lyst på alt! Jeg har sett meg ut to ulltepper, men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilket jeg skal bestille… Den gamle, slitte sofaen, som Valdemar i årevis har brukt som klorebrett, blir i løpet av våren byttet ut med en gråmelert sofa med sjeselong, og da har jeg også lyst på et nytt sofabord. Og altså et nytt gulvteppe.

Kjellerstua er et digert rom på 55 kvadrat med mye naturlig lys og full takhøyde, lysegrå gulvfliser, hvite vegger og hvitt tak. Vi har delt inn rommet i flere soner, blant annet har Audun og jeg fått hver vår kontorplass, men det er fortsatt ganske luftig i sonen med sofa og TV. Jeg tror det blå ullteppet på det nederste bildet vil bli superfint, det gir både litt farge til rommet og tar opp blåtonene vi har i 1. etasje, men jeg synes jo også det tykke teppet med gråblått mønster (på de to første bildene) ser utrolig deilig ut. Hmm. Egentlig er kjellerstua så stor at jeg helt fint kan ha begge, fortsatt er det jo ganske tomt i den ene delen av rommet (jeg har planer om å skaffe et piano!). Jeg har imidlertid bestemt meg for det runde, lave bordet i messing, så har jeg iallfall én ting i handlekurven.

Andre ting på ønskelista er det sorte skapet med glassdører.

Advertisements