Oppussingsobjekt

by Camilla

IMG_5618Stolen er strippet for verdens styggeste ullstoff og gammel, porøs skumgummi. Nå skal den få nytt liv!

IMG_5629Perle må sjekke nøye før han kan godkjenne stoff og stol.

IMG_5622IMG_5621

Jeg har lenge hatt lyst til å lære meg å trekke om møbler, og neste helg skjer det, da skal jeg nemlig på et todagers kurs hos Kampen Møbeltapetsering! Jeg fikk gavekort på kurset av mannen min til bursdagen min, og jeg brukte litt tid på å bestemme meg for det rette oppussingsobjektet, det vil si en billig og kul stol med tydelig forbedringspotensial. På et loppemarked i høst dukket denne opp, jeg likte den enkle 60-tallsformen, men var egentlig på utkikk etter en annen type stol. Men jeg kjøpte den likevel, i tilfelle jeg ikke fant noe annet. Da var det gøy å se at en helt maken ble auksjonert bort hos Blomqvist nå i vinter, der sto det at stolen er norskprodusert. Jeg har tatt av det slitte, fæle ullstoffet, samt den smuldrete polstringen, og nå er møbelet klar for å bli ny. I går var jeg innom Stoff & Stil og kjøpte med meg litt forskjellig møbelstoff, jeg tror det lyserosa blir superfint til de mørkebrune stolbena. Jeg skal sy en ekstra pute til stolen i det mønstrete rosa og gråbrune stoffet. Kjøpte også med et par grå møbelullstoff, som jeg har tenkt å bruke til andre prosjekter senere. Vet at de har masse lekkert møbelstoff til salgs på kurset, men tenkte det var like greit å bruke litt rimeligere materialer på det aller første prosjektet. Jeg gleder meg masse, dette blir spennende!

Det stripete ullteppet med knallrosa kant kjøpte jeg på salg på Designtorget før jul, passer jo perfekt til stolen!

Advertisements