Påskeegg

by Camilla

IMG_5593

Flere som elsker marsipaneggene og mandeleggene til Anthon Berg? Synd de forsvinner fra godteriskåla så fort, for eggene er jo så dekorative også. Gleder meg til å hamstre på halv pris-salg etter påske, haha.

Kaffekoppen er en del av et sett på seks, som jeg fant på Sverigetur i sommer da vi kjørte rundt fra loppis til loppis. Synes de er så fine med den helt enkle gråblå stripen. Serien heter Blå Pastell og ble produsert på 50-60-tallet hos den svenske porselensfabrikken Gefle Uppsala-Ekeby. Den ene koppen sprakk dessverre da jeg helte kaffe i den. De tåler ganske lite, disse gamle, skjøre koppene, og blir fort krakkelerte, selv om vi vasker dem for hånd. Men det er jo så kjedelig å la alt det fine bare stå til pynt i skapet. Jeg synes det er mye koseligere når de fine tingene blir brukt og jeg kan glede meg over dem til hverdags.

Og hurra- loppemarkedsesongen er jo ikke langt unna! Kanskje finner jeg en ekstra kopp? 🙂

Advertisements