Ny stol

by Camilla

IMG_5729IMG_5725IMG_5727IMG_5722Slik ble 60-tallsstolen fra loppis etter en helg på møbeltapetseringskurs. Her ser dere hvordan den så ut før jeg startet. Jeg måtte ta av det gamle striestoffet også, for det var helt morkent, så setene er rett og slett bygget opp igjen fra scratch med ny strie, skumgummi, møbelull, dakron, lerret og til slutt- lyserosa møbelstoff. Jammen er det mye jobb, ikke rart det koster å få hjelp av en proff. Kurset kunne godt ha vart noen timer lengre, for ingen av oss som deltok ble ferdige med stolene våre, men det gikk for så vidt greit å fikse de siste detaljene hjemme etterpå. Puten har jeg også sydd, heldigvis et enkelt og kjapt prosjekt sammenlignet med stolen.

Kjempegøy å lære noe nytt, og jeg er godt fornøyd med mitt første oppussingsobjekt. Så nå er det bare å finne flere ting jeg kan trekke om…

Advertisements