Syriner og siste nytt

by Camilla

IMG_5e830

Jeg skal aldri mer ikke ha hage. Det er jeg helt sikker på. For jeg elsker å ha egen hage. Og stor terrasse. Spesielt nå som tidenes største syrinbusk står i blomst rett utenfor gjerdet, og fyller både hage og hus med deilig parfyme. Jeg elsker syriner. Tenk å kunne plukke med seg sine egne syriner inn og sette dem i en fin, gammel vase fra loppis, og slippe å gå på syrinslang hos andre. Det liker jeg. Vasen er for øvrig fra den svenske porselensfabrikken Gefle Uppsala-Ekeby, samme som kaffekoppene mine.

Jeg har forresten en artig nyhet, og det er at det i løpet av høsten kommer en interiørreportasje fra huset vårt, i et av mine yndlingsinteriørblader! 🙂 For noen uker siden hadde jeg besøk av en veldig hyggelig interiørfotograf, nemlig Ann Helen fra Norske Interiørblogger. Hun hadde sett blogginnlegget om det blå rommet, som vi pusset opp før jul, og hun ville gjerne lage en boligreportasje fra atriumhuset vårt. Hun tok superfine bilder, og nylig fikk jeg altså vite at reportasjen er solgt til et stort interiørblad. Mer info følger! Jeg er så stolt! 🙂

IMG_5844Syrinbusken vår er blitt et stort syrintre og fyller hele nabolaget med duft.
IMG_5943Perle sjekker om han liker smør. Som om det var noen tvil om det.IMG_5936Den lille blomstervasen fant jeg i en bruktbutikk i helga. Synes den er så søt med markblomster i, og tenker den skal få stå på spisebordet ute på terrassen.

 

Advertisements