Pur(r) lykke

by Camilla

IMG_6026IMG_6031 IMG_6020 IMG_6029IMG_6019High five!

Valdemar er blitt rene utelivskongen! Han spaserer så fornøyd rundt og rundt i hagen, han fanger fluer, spiser gress, spionerer på nabokatten og soler seg. Valdemar, som alltid har vært innekatt, startet karrieren som utepus i vår, og han elsker sitt nye liv. Det var litt skummelt i starten, han var spesielt skeptisk til stikkende gress under potene. Men etter hvert som plenen vokste seg tykk, grønn og myk, gikk det heldigvis bedre. Og nå er det ValdeMAS dag og natt på å få gå ut.

Siden Kong Valdemar egentlig er fryktelig engstelig av seg, får han ikke gå utenfor hagen, og han klarer ikke å hoppe over gjerdet, slik unge, spretne Perle gjør. Men det plager ikke Valdemar, han er superfornøyd med sin 80 kvadratmeter store uteplass. All hverdagstrimmen har også hatt god effekt på vekta, og det er ikke så dumt for en veldig matglad abyssiner.

 

Advertisements