På nattbordet

by Camilla

IMG_6132Mange av naboene våre er pensjonister, med hage og blomster som hobby. Det gjør at det både er utrolig stille og rolig her (vi elsker det!), i tillegg bugner det av flotte bed og forseggjorte hager. Her om dagen skulle jeg se etter Perle, som hoppet og sprang etter humler og fluer. Jeg beundret samtidig de flotte rosebuskene til den søte nabodamen på 88, og roste henne for å ha så grønne fingre. Vi ble stående og prate om alt fra sommerkjoler og katter til syprosjekter og ferieplaner. Og om blomster, så klart.

Litt senere på kvelden kom hun bort til meg med disse nydelige rosene. Våre rosebusker hadde nemlig ikke begynt å blomstre enda, og da måtte jeg jo ha noe å se på så lenge. Jeg satte blomstene på nattbordet, slik at jeg kunne kjenne den svake roseduften når jeg våknet. Se, er de ikke pene?
IMG_6136

Advertisements