Bursdagsbarn

by Camilla

IMG_4904IMG_49501IMG_4862IMG_4899Tre ganger tre hurra for de søteste små, som kan feire sin aller første bursdag! I kveld/natt er det akkurat ett år siden kattungene våre kom til verden, først tøffe, smarte Oliver, så matglade, skjønne Lillebjørn og til slutt lille, sprelske Perle. Kattungene er blitt store, voksne og flotte hannkatter med hver sin sterke personlighet. De to storebrødrene ser vi heldigvis ganske ofte, siden Oliver flyttet inn hos broren min, og Lillebjørn bor hos foreldrene mine. Mammapus Olivia har det også veldig fint nå, og det er vi så glade for. Det var veldig tøft da hun måtte flytte fra oss i høst, men nå stortrives hun hos en koselig familie på Årvoll, der hun får være enekatt og nyte godt av all oppmerksomheten. Og det fortjener hun virkelig, snillere, roligere og mer tålmodig katt skal du lete lenge etter.

Vi feirer småttisene i dag med tunfisk og godbiter, og presangen, den pakket Perle opp i smug allerede i forrige uke, mens vi så på TV. Sånn går det når man kan kjenne lukten av kattemynte gjennom både plast og papir, da er det vanskelig å vente til den store dagen!

Advertisements