Et lysende kupp

by Camilla

IMG_6469Jeg har helt glemt å vise dere et av vårens beste bruktkupp, nemlig denne lampen som jeg fant på det siste loppemarkedet før sommeren. Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å dra, sesongen var på hell, loppemarkedet lå et godt stykke unna på Oslos beste vestkant, og jeg regnet med det ville være overfylt og trangt og varmt. Og dyrt. I stedet tok jeg meg tid til en lang og koselig frokost. Deilig å ta det med ro en lørdag formiddag også… Men du vet hvordan det er- mens jeg satt og leste avisen, begynte det å krible i magen, tenk på alt jeg eventuelt gikk glipp av! Så jeg sjekket klokken og kastet meg i bilen. Gps’en viste drøye 30 minutters kjøretur, det skulle gå akkurat! Den siste kilometeren var det imidlertid stillestående kø (jeg hadde rett- hele byen skulle hit. I bil!), jeg sukket oppgitt og så på avstand hvordan folkemengden stormet skolegården kl 11. Åh, der skulle jeg jo vært! Til slutt fikk jeg endelig parkert og kunne løpe inn i galskapens verden, et kvarter etter alle andre. Åpenbart altfor sent ute, det var allerede lange køer inn til de ulike rommene.

Jeg spurtet derfor opp trappene og fant lampeavdelingen. Som var nesten tom for folk! What? Hadde jeg så flaks? Jeg kunne faktisk gå rundt og titte på tingene uten å bli klemt ihjel (ja, det er ville tilstander på loppisene her i byen). Og i vinduskarmen, gjemt bak et par plastlamper fra Ikea, sto denne skjønnheten i hvit benporselen. På avstand så lampen ut til å være en Bestlite, og jeg jublet høyt inni meg! Ved andre øyekast (det vil si rask googling), fant jeg ut at det i stedet var en Hector Large Dome fra Original BTC, men like fullt et funn, for lampen ble min for 150 kr. 
Så hva er moralen? Dropp aldri et loppemarked.
IMG_6466

Advertisements