En dose høst

by Camilla

38 50 4_5Ok, det er fortsatt sommer ute (eller- er det? Været her sier klart og tydelig høst, hm). Men en eller annen gang blir det høst på ordentlig, og med den kommer de mørke nyansene, denne sesongen spesielt blått og grønt. Perfekt, spør du meg. Selv om det jo er litt teit at mine yndlingsfarger plutselig er blitt trendfarger, for jeg vil jo ikke at interiørbloggerne neste år skal skrive hvor lei de er av blått og grønt, «bare så 2015». Men sånn er det, trendene kommer og går, og i blant er en heldig og treffer med sin smak. Uansett er det ikke så farlig med trender, for nå er det jo den personlige stilen som gjelder, hehe. *En liten dæsj interiørioni der.*

Hadde egentlig bare tenkt å dele disse fine bildene fra høstkatalogen til Tine K Home med dere, for litt fargeinspo. 70-tallet er også på god vei inn i interiøret, bare å finne frem veven, hvis du ikke allerede har gjort det, da. 105Bilder fra Tine K Home

 

Advertisements