Kjoledrøm

by Camilla

IMG_20150722_190800IMG_20150722_191104I august skal vi i bryllup, ikke bare i ett, men i to! Og da kommer naturlig nok spørsmålet: hva skal jeg ha på meg? Noen skriver kleskode i invitasjonen, andre ikke. Det er ganske vanlig å oppgi «pent antrekk», og da står du som gjest i grunnen ganske fritt, du kan ha kort eller lang kjole, en pen buksedress eller skjørt. Bunad blir heller aldri feil. Det hele kommer egentlig an på hvilken stil du har til vanlig, det som for deg er et veldig pent og pyntet festantrekk, kan for andre være et helt vanlig jobbantrekk. Jeg synes det uansett er viktig å holde seg til stilen sin, ikke kjøp en rådyr, stivpyntet gallakjole hvis det ikke er deg. Samtidig er jo bryllup en gyllen anledning til å pynte seg hakket mer enn til vanlig, for husk dette- det er faktisk ganske gøy å føle seg ordentlig fin! Du kan godt bruke en vanlig sommerkjole som du allerede har i skapet, bare tilsett et par glitrende smykker og bytt ut de flate sandalene med noen høyhælte sko, så er du festfin på 1-2-3!IMG_6553Denne uka fant jeg kjolen jeg skal ha på meg. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe noe nytt, men da jeg så denne lange, florlette drømmen fra By TiMo var det kjærlighet ved første blikk. Forelskelsen ble ikke mindre av at det kun var én igjen, i min størrelse. I tillegg var kjolen på salg til halv pris, og jeg elsker jo salg! Så da var det bare én ting å gjøre, trekke kortet og ta på seg kjolesmilet. Fasongen, blondene og pastellfargene gir kjolen det rette vintagepreget. Da jeg tok på meg kjolen sa det bare pang.

Pang- rett inn i skapet med den. 

Advertisements