Som vi gleder oss!

by Camilla

11875359_1721159688105609_38721334_n(1)@nib_redaksjonen: Som vi gleder oss til dette hjemmet kommer i Rom 123. 💙 Foto: @nibannhelen

Hold utkikk etter nyeste nummer av Rom 123! Det vil si utgave nummer 9, som straks er på vei ut til butikkene. Er du abonnent, har du kanskje fått bladet i posten allerede. Og gjett hvorfor jeg sier dette- jo, i denne utgaven er det nemlig med en boligreportasje fra atriumhuset vårt! Du kjenner kanskje igjen den blå veggen på bildet? I vår hadde vi jo besøk av den søte fotografen Ann Helen fra Norske Interiørblogger, og hun tok kjempefine bilder. Nå kan jeg altså endelig røpe hvorfor, og det blir så spennende å se hjemmet vårt på trykk i et av mine favorittinteriørblader! Jeg skal nok minne dere på det den dagen bladet står i butikkhyllene, hehe. Da er det bare å løpe og kjøpe.

(Bildet har jeg tatt meg den frihet å låne fra NIB-redaksjonens Instagramkonto) 😉

Advertisements