Collage

by Camilla

Bilder-fra-Camillas-samsung-191Har du også samlet opp en stor bunke med fine kort, som du ikke har fått somlet deg til å ramme inn eller bruke til noe? Jeg pleier å kjøpe med meg kort fra utstillinger og museumsbesøk, og tar også vare på reklamekort, for eksempel. Men det er jo så dumt når kortene bare blir liggende i en boks! Her har jeg satt sammen et knippe i en gammel ramme jeg hadde liggende. Glasset var knust, men det gjorde ingenting, jeg festet bare kortene med tegnestifter og knappenåler til ramma bak. Synes det ble riktig så bra, og nå henger collagen over skrivebordet mitt nede i kjellerstua. Fargene på kortene harmonerer, selv om motivene er ganske ulike. I tillegg er det jo enkelt å bytte ut et motiv eller to hvis en får lyst til det. Billig og enkel veggpynt!

Advertisements