Et kupp av en kurvstol

by Camilla

IMG_7232Kurvstolen, som jeg fant på et loppis for noen år siden, sto lenge hjemme hos foreldrene mine, i påvente av at vi skulle få bedre plass. Så flyttet vi, og vips- så hadde kurvstolen fått et nytt hjem i atriumhuset vårt. Jeg betalte 30 kr for stolen, og det må vel sies å være et kupp! Vi har hatt den stående i gangen, og pusene elsket den fra første stund. Først var stolen Valdemars favorittsted, så ble den Perles yndlingsplass. Det er rart hvordan kattene helt automatisk gjør alle nye møbler til sine, og vi kan bare våge å sette oss der. Men det sier vel bare noe om hvem som egentlig eier huset. Jeg la først et tynt teppe i stolen for å gjøre det mer komfortabelt, men det skled bare ned hver gang pusene lå der. Etter sommeren flyttet jeg stolen opp i stua, og byttet ut teppet med et deilig og varmt saueskinn. Perfekt nå som høsten er her!IMG_6543I sommer passet vi skjønne Oliver i en uke. Og Perle var raus og ga storebroren plass i yndlingsstolen. Først tråkket de rundt slik at teppet lå helt perfekt, og så la de seg ned for å sove, tett i tett. De er bare så nydelige. Mjau! IMG_6541Har du kuppet noe på loppemarked i høst? Fortell! 🙂

Advertisements