Grorudstolen

by Camilla

Vintage-stol-fra-A.-Grasaasen´s-Fabrikker-2Denne stolen leter jeg etter på loppemarkeder for tiden. Grorudstolen, heter den, og jeg mener derfor den bør være representert i atriumhuset vårt her på Ammerud. Stolen ble produsert sånn ca. mellom 1950-1960, hos A. Grasaasens Fabrikker som lå på Kalbakken i Groruddalen. Det er nok mange som har fått tresmak bak og metallsmak i ryggen etter å ha sittet på denne, hehe. Men stilig er den uansett.Vintage-stol-fra-A.-Grasaasen´s-FabrikkerBilder lånt av Skogen Design, hvis motto Vintage til folket får topp score av meg. De har utrolig mye fint av retro/vintage/nordisk design fra 50-60-70-tallet. For dem som ikke gidder å raide bruktbutikker og loppiser etter kupp selv, er det midt i blinken med slike små firmaer som tar seg av jobben. Prisene blir så klart mye høyere, men jeg skjønner jo at ikke alle gidder å bruke så mye tid på skattejakt selv og heller foretrekker å betale noen for å jakte. 😉

Advertisements