Hjemme hos oss

by Camilla

Åh, gjett om det er stas å lese Rom123 denne uka! Det er både gøy og rart å se meg selv og huset vårt på trykk i et interiørmagasin. Jeg elsker jo interiørblader, og bruker lang tid på å finlese saker og studere bilder, men innrømmer at det er litt spesielt å tenke på at nå kan alle gjøre det samme med vårt hjem, og se hvordan vi har det. Jeg er veldig fornøyd med reportasjen og bildene, og det er kjempeartig hvis noen kan bli inspirert, for eksempel til å male i en ny farge, eller lete etter møbler og andre interiørskatter på loppemarkeder og i bruktbutikker. Det eneste jeg savner i saken er et bilde av Valdemar, men heldigvis er i alle fall Perle med. Du kan så vidt se ham på bildet fra soverommet vårt, der han ligger og sover sin søteste skjønnhetssøvn på senga vår. IMG_7521Det er flere som har lurt på om rommene ble stylet før bildene ble tatt, men jentene bak reportasjen hadde ikke med seg noe. De ville vise huset som det er, og det er jeg egentlig litt glad for. Det hadde jo ikke vært helt krise om fotografen hadde hatt med seg noen puter, et par vaser osv, men da hadde det jo ikke blitt vår stil og vårt hjem, på samme måte som det er nå. Sånn ser det ut, enten det er en fotograf, familie eller venner som kommer på besøk.

I reportasjen sier jeg at vi har en interiør-utfordring i kjellerstua, et stort og luftig rom som skal fungere som både tv-stue, kontor osv. I løpet av de siste par ukene har vi imidlertid fått på plass en del her, vi skapt flere soner og bestemt hvor skapet skal stå, bokstavelig talt. Så ting begynner å falle på plass i denne etasjen også, og det skal jeg vise dere bilder av ganske snart.

Hvis du er du nysgjerrig på hvordan vi bor, så har jeg bare én oppfordring- løp og kjøp Rom 123 nr. 9! 🙂

Advertisements