Folk som oss

by Camilla

IMG_7590IMG_7594Jeg blir aldri lei av å lese i denne boka. Jeg elsker sort-hvitt-bildene av katteeierne og pusene deres, for ikke å snakke om de artige fortellingene og anekdotene. De fine bildene er tatt av Bill Hayward. Jeg kan sitte lenge og bare studere antrekkene og interiøret, alt er skikkelig 70-talls-chic. Og pusene så klart, de kjører jo alltid god stil.IMG_7584Min favoritthistorie ser du under. Ha-ha! Maurice, altså. Mjau! Stol aldri på noen som ikke lar katten få sove i senga, det er mitt aller beste råd. IMG_7536IMG_7595En abyssiner er også med. Noe annet ville jo vært meget spesielt, hilsen Valdemar. 
IMG_7580Cat People fikk jeg til jul av Audun i fjor. Boka er ikke lenger i salg, men han klarte å spore opp et lite amerikansk antikvariat som solgte et pent brukt eksemplar via Amazon.

Advertisements