Teak

by Camilla

IMG_7565En liten smugtitt på et av høstens loppiskupp. Et snertent sminkebord i teak, produsert hos Østfold og Rakkestad Møbelfabrikker en gang på 50-tallet. De visste hva de drev med den gangen, håndtakene og bena nederst er av messing, og så er det en fin, sort kant rundt. Detaljer, altså! Det fulgte også med et stort speil som skal monteres på midten, men jeg synes kommoden blir finere uten. Ikke minst er den litt enklere å plassere uten det store speilet, og møbelet har nå fått plass i kjellerstua. Jeg vet ikke helt hvordan det startet, men vi har nå fått en fin liten retro-avdeling der, vi kan faktisk snart åpne møbelutstilling! Jeg skal bare trekke om et par stoler først, pusse ned og fikse en gammel Ola-pult, og så har vi et par gamle Jær-stoler som skal slipes og males. Og enda er ikke loppemarkedsesongen over!

Advertisements