Smugtitt på Svanette

by Camilla

10520160_1454721641499560_227594040_nFØR: Svanette, dagseng/sovesofa tegnet av Ingmar Relling for Ekornes på 50-60-tallet. I eik, med originalt, grønnbrunt ulltrekk. Under madrassen er det plass til dyne og pute. Et klassisk eksempel på god, norsk design. Slik så dagsengen ut da jeg fant den i bruktbutikken. Pent brukt, men med behov for modernisering for å passe inn hos oss.IMG_7457ETTER: Og her er Svanette etter en bli-ny-uke hos meg, den har fått ny madrass og nytt trekk i lysegrå ull. Eget innlegg om hvordan jeg trakk den om kommer ganske snart. Konklusjon: et veldig artig, men også litt vanskelig prosjekt, som jeg har lært masse av. Bare kom med neste sofa! 😀

Det er ikke bare sofaen som er kjøpt brukt, forresten. Blomsterbordet i bambus er fra et av høstens loppemarkeder, mens settbordet i teak og lampen med tre kuler er fra bruktbutikker (min flinke mann har fikset fine, nye stoffledninger til lampen). Både krukken og settet med messinglysestaker er fra loppis. Til sammen kostet alt under 700 kr (før oppussing av sofaen). Kupp! Bruktkupp! Finnes det noe bedre?

Advertisements