På soverommet

by Camilla

IMG_7158Soverommet vårt. Dette rommet krevde nærmest renovering da vi flyttet inn, med limegrønn strietapet, en sliten skyvedørsgarderobe med røde vegger bak, samt en dæsj gulnet furu, men du verden så fint det ble etter intensiv oppussing av vegger og tak! Jeg elsker at rommet er så stort (20 kvadrat), og at vinduene går langs hele den ene veggen, det gir så mye luft og lyst. Pusene har dansegulv rundt (og oppi!) senga, og Audun og jeg har så mye garderobeplass at vi (han) ikke har fylt opp alt enda. Da vi bodde i leiligheten, irriterte jeg meg ofte over at var så trangt mellom veggen og senga, jeg slo alltid leggen borti de harde kantene på sengeramma når jeg gikk forbi. Men nå har jeg betraktelig færre blåmerker på bena og er glad vi beholdt senga og ikke byttet den ut med en kjedelig, men myk rammemadrass. En annen ting jeg er veldig fornøyd med er sengeteppet i sort/hvitt fra H&M Home, synes de er flinke på puter og pledd.

Den rosa stolen er for øvrig et loppiskupp som jeg har trukket om, mens lampa er et funn fra et av vårens loppemarkeder.

Det eneste som trengs på soverommet nå er rett og slett et nytt helfigurspeil. Det svarte, som jeg plukket opp fra containeren under dugnaden i borettslaget for noen år siden, ser fint ut på avstand, men Perle har herjet, lekt og hoppet rett inn i det et par ganger, slik at speilet har veltet og knust flere steder langs den svarte ramma. Bare flaks at glasset holdt og at det gikk bra med pus. Men et nytt speil skal vel være et overkommelig prosjekt, jeg får bare lete litt først.

Advertisements