Velkommen til Bambus bar og blomster

by Camilla

IMG_7456Neida, vi har ikke åpnet ny geskjeft her i Groruddalen. Men dette blomsterbordet i bambus ble kuppet på et loppemarked tidligere i høst for den nette sum av 70 kr, og som dere ser er Audun og jeg litt uenige om hva det skal brukes til. At det skal brukes til oppbevaring er greit. Men oppbevaring av hva? Da vi kjøpte det sa jeg litt på fleip at det ville blitt et supert barskap. Tenkte jeg måtte gjøre det hakket mer interessant for ham å bære blomsterbordet bort til bilen. For finnes det egentlig én mann i verden som ser behovet for å ha et retro blomsterbord i bambus- midt i stua? Selv om både bambus og grønne planter jo er supertrendy å innrede med for tida. Vel. Med «bar»-ordet klingende i øret, tok min mann meg bokstavelig, og vips- i løpet av kvelden huset bordet plutselig flere flasker. Bra jeg fikk lurt inn et par grønne planter som kamuflasje først. Men jeg synes faktisk det ble en ganske fin kombinasjon.IMG_7387Hva Perle hadde tenkt å bruke blomsterbordet til, er derimot foreløpig ukjent. Hylle til friske urter, kanskje? I perioder knasker han nemlig fælt på alt han kommer over av grønne blader, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd å lære kattene at blomster og planter ikke er salat, og at fem om dagen ikke gjelder dem.
IMG_7446

Advertisements