To fine lopper

by Camilla

DSC_0206Herregud, for en helg! Fredag ettermiddag kjørte jeg hjem til Hamar, og lørdag morgen våknet jeg med lopper i blodet. Disse oktoberhelgene på Hamar er hellige, jeg har nemlig noen faste loppemarkeder jeg besøker hver høst. Jeg kan bare huske én helg jeg ikke fikk dratt, og det var den helga vi giftet oss i Paris (!). Her ser dere to av kuppene jeg gjorde på lørdag, jeg fant en stilig 60-tallsstol i sort skai fra Dokka Møbler, og et, i mine øyne, helt fantastisk amatørmaleri av et par ballerinaer. Jeg fant også et par nydelige, gamle kjoler, stikkord her er håndsøm, blomster og blå blonder.

Tro det eller ei, men jeg rakk også mye annet enn loppemarkeder i helga, blant annet en liten Ikea-tur med mamma (hvor lenge må jeg vente før jeg kan henge opp min nye julestjerne i vinduet, egentlig?), middag og drinker på restaurant med den gode, gamle venninnegjengen, og på søndag var Audun og jeg på konsert med Kings of Convenience. Jeg fant ut at det jammen meg er 14 år siden sist jeg var på konsert med dem på Rockefeller, herlighet som årene flyr.

Og vips- så var det tirsdag. Og loppemarkedsesongen nærmer seg slutten for denne gangen. Har du gjort noen kupp i høst?

Advertisements