Sommerminner

by Camilla

IMG_6002Synes ikke det er lenge siden det så slik ut på terrassen vår, jeg. Men nå har så å si alle sommerblomstene tatt kvelden, det skulle ikke mer til enn et par netter med frost. Jeg hadde tenkt å ta inn de store hagehortensiaene og sette dem mørkt og kjølig i kjelleren til våren, men det rakk jeg ikke. Får heller kjøpe nye neste år. Himmelsenga er demontert og satt i garasjen, mens alle gardiner, puter og pledd er vasket og lagt pent sammen i esker. Gleder meg allerede til å hente det frem igjen til våren. Men jeg er jo også veldig glad i høsten, og blomster må til uansett. Så nå har jeg byttet ut sommerblomstene med mini-grantrær og lilla røsslyng i potter. Dessuten går vi nå inn i årets koseligste periode, frem mot jul er det så mye å glede seg til og det er bare hyggelig med litt mørkere, kaldere dager. Så lenge jeg kan sitte inne foran peisen. Ha ha. Uansett er det fint å varme seg på bilder fra første sommer i egen hage. IMG_6001

Advertisements