Skumring

by Camilla

IMG_7648Nå som dagene er blitt så korte, det er jo mørkt ute når jeg går på jobben og mørkt ute når jeg kommer hjem, må jeg minne meg selv på å ta flere bilder til bloggen når jeg er hjemme i helgene. Hvordan gjør alle disse interiørbloggerne det, egentlig? Hjemmekontor hver eneste dag? Drar de hjem i lunsjen for å ta bilder i dagslys, jobber de kanskje bare deltid, eller driver de med bloggen på fulltid (på hjemmekontoret)? Jeg rakk å ta dette bildet av det blå rommet vårt her om dagen. Knips, knips, og så var det blitt for mørkt. Ellers har jeg blogget litt mindre denne uka da jeg fant opptil flere nye episoder av Skattejægerne, som er mitt favoritt-tv-program i hele verden. Ny sesong er i gang på DR1, ellers sender NRK gamle episoder. Jeg drømmer jo om å starte egen bruktbutikk, og hva er vel da bedre enn å se på andre som kan leve av å jakte på antikviteter, vintagekjoler og teaktræsmøbler fra halvtredserne? De løper rundt på loppemarkeder dagen lang! Leter etter skatter og gjør kupp og pusser opp gamle møbler, som de selger litt dyrere igjen etterpå. Herregud, kan det bli bedre. Når jeg er 50 og huslånet er nedbetalt, skal jeg ha min egen bruktbutikk, merk mine ord. I tillegg holder jeg på å trekke om en gammel lenestol med høy rygg, og det har jeg ikke gjort før, så det blir sikkert bra til slutt. Det bare tar litt mer tid enn jeg tenkte, blant annet fordi jeg blir sittende og se på Skattejægerne.

Advertisements