Novemberstjerne

by Camilla

IMG_7663Jeg startet allerede forrige helg. Døpte bare om adventsstjerna til novemberstjerne, og vips- så var den på plass i vinduet, som den naturligste ting i hele verden. Denne er i kobberfarget papp og fås i to størrelser, og jeg var helt sikker på at jeg kjøpte den minste, men i vinduet vårt henger den største. Jeg ble ikke spesielt lei meg for det, jo større, jo bedre, tenker jeg om novemberstjerner. Jeg har ikke startet med noe annen pynt enda, altså. Det er jo så mildt ute, plenen er fortsatt helt grønn og fin, og rosene blomstrer for femte gang denne sesongen. Jeg har derfor ikke helt fått julefølelsen på ordentlig, men koser meg uansett med forberedeler og planlegging. Og ekstra koselig er det jo med en STOR stjerne som lyser i vinduet når kvelden kommer. Har forresten endelig hengt opp nye, grå lingardiner i stua også, og jeg sydde dem opp til riktig lengde bare tre dager etter at jeg kjøpte dem. Det må være ny rekord, vanligvis tar det et par år. Jeg liker at gardinene ligger litt sånn passe arrogant utover gulvet, men min mann liker alt som gjør støvsugingen enklere. Og jeg er jo enig med ham innerst inne, men det er så utrolig kjedelig å legge opp gardiner.

Legg merke til Valdemar ute i hagen, han har fulltidsjobb som portvakt. Lurer på om han kommer til å ta jobben like alvorlig når det blir minusgrader og snø ute. Kjøpe cheroxstøvler til ham til jul, kanskje.

Flere som har smugstarta med julepynten?

Advertisements