Søskenkjærlighet

by Camilla

IMG_7e900Nå er jo ikke Perle og Valdemar søsken rent genetisk sett. Valdemar ser vel på seg selv som en gammel onkel, mens Perle nok tenker på kompisen sin som en slags stebror, eller kanskje stepappa? Ikke godt å si. Som regel er de venner og holder ut med hverandre, men det går en kule varmt i blant, særlig hvis de har vært lenge inne. Uansett er det ikke ofte de ligger sånn som dette, i hjerteformasjon, på teppet foran peisen. Det hjalp nok at begge var trøtte etter en lang dag ute i frisk luft, at peisen var tent, og at Perle klarte å holde poten borte fra Valdemar i mer enn ett minutt. Sånn sett er Perle en klassisk lillebror, ha ha, han må stadig bort og terge litt.
IMG_7d909Se, så søte vi er, da! IMG_7d912Lenge siden siste du vasket ørene, Perle? Ok, jeg tar kveldsvasken din. Men jeg må bare smake.. og kanskje bite litt… hilsen Valdemar.

Advertisements