Valdemar vaktkatt

by Camilla

IMG_7814IMG_7813Synes Valdemar fortjener en aldri så liten bildekavalkade, så flott som han er! Her er han på jobb ute i hagen, han har tatt skumle-blikket på, og med største alvor vokter han porten for fremmede katter og andre potensielle fiender. Valdemar er en abyssiner, og den vakre fargen på den silkemyke pelsen hans kalles sorrel. Valdemar er en storsjarmør og pappagutt, og prater alltid med utestemme (akkurat som meg, haha!). Valdemar synes foreldrene hans skal holde seg hjemme i huset sitt, der de faktisk bor, og ikke drive å reise bort, enten det er på jobb, butikken, ferie eller gud vet hva. Han er utrolig tett knyttet til oss, det er nok fordi han har vært innekatt i så mange år. Å kjøre bil er det verste han vet i hele verden, og han er ikke redd for å si hva han mener om alt, og da tenker jeg spesielt på matserveringen her i huset og servicen generelt. Han er skikkelig smart, men også skikkelig lat. Valdemar er den snilleste pusen jeg vet om, han er en bestevenn for livet, en kjernekar og en kosepus, som alltid passer på oss. Og om natta ligger han og sover sammen med oss, under dyna, i armkroken til Audun. IMG_7816IMG_7815 IMG_7812

Advertisements