Frost

by Camilla

IMG_8269Og da det ble vinter. Og samtidig ble det visst litt stille her på bloggen. Sånn går det når det er så mye annet å ta seg til, som for eksempel alt som har med juleforberedelser å gjøre. For så vidt burde det være motsatt, siden mange bloggere jo er i sitt ess i denne perioden! Men jeg har faktisk tatt noen bilder jeg også, som jeg må skynde meg å legge ut før adventstiden og jula er over. Starter med noen bilder fra hagen vår, jammen var det vakkert ute før varmegradene tok over igjen. På terrassen står fortsatt bordet og stolene fra i sommer, og nå har jeg har pyntet bordet med lyslykter, saueskinn og en advenststake i kobber, som jeg har puttet kongler oppi.
IMG_8265IMG_8262Huset vårt bader i desembersol. Du kan så vidt skimte julegrana innenfor porten, den står midt på plenen og kan ses fra alle rom. Det er så koselig! Juletreet har pyntet opp ute og gitt julestemning siden første søndag i advent.
IMG_8258Perlepus bryr seg ikke om et par kuldegrader, for han her er glad i utelivet. Men når det er kaldt får han ikke lov til å være ute så lenge om gangen, det er han heldigvis enig i. Best å varme seg foran peisen innimellom.
IMG_8250Små poter sklir fort bortover glatte terrassegulv. 

 

Advertisements