Adventspynt

by Camilla

IMG_81834. søndag i advent, men bare tre tente lys? Neida, jeg har ikke mistet tellingen eller koblet helt ut, selv om jeg nå har juleferie (hurra!). Men bildene ble tatt forrige søndag, og det er jo greit å dele dem med dere nå mens det enda er advent. Lysestaken har jeg stående fremme så å si året rundt, jeg fyller den med ulike ting som passer sesongen. Nå ligger de fineste juledisko-kulene oppi, de fant jeg på Printemps i Paris nå i november og de glitrer helt utrolig. Nederst ligger en matchende eplekule, jeg elsker julepynt som glitrer! Jeg innrømmer at jeg verken pynter med rødt eller lilla i desember, jeg har heller ingen nisser, men synes det blir ordentlig julestemning hjemme likevel. Gull, sølv, hvitt og mørkeblått er nydelig sammen, min favorittkombo. (Men jeg innrømmer at jeg også synes det er innmari koselig å komme hjem til et julepyntet hus i de tradisjonelle fargene. Og med nisser, bare så det er sagt.) IMG_8194På spisebordet står det også et julepyntet korkbrett med gamle rådyr og hvite trelysestaker fra loppemarkeder. De rådyrene er så retro-stygg-pene at jeg bare må sette dem frem. Svibler har jeg også fullt av hjemme, putter dem oppi gamle duftlysglass. De fra H&M er akkurat passe store, og så er glassene så dekorative i tillegg. Den lille snøkula med ugle inni er fra Mester Grønn.IMG_8205Foruten svibler, som lukter mer jul enn noe annet, har jeg også skaffet meg en hvit azalea, som jeg vokter som en hauk og pleier etter alle kunstens regler. Den skal nemlig stå helt til neste år, og da må den både få nok vann og settes kjølig om natta. Marmorpotta er fra Mester Grønn, et skikkelig kupp, og jeg ønsker meg flere. Har en i grønn fra før, men de hvite er også innmari fine.     IMG_8184

Advertisements