Vakre Blanca

by Camilla

blanca_web-769x760Hvem Blanca er? Jeg snakker så klart om denne fantastiske sofaen fra MeliMeliHome, og selv om vi kjøpte nye, lysegrå og fine Bolia-sofaer da vi flyttet inn i huset, står nå altså denne mørkeblå, svenske skjønnheten høyt oppe på ønskelisten min. Jeg har egentlig hele pakka på ønskelisten, teppet, bildene, plantene, hylla osv. Alt er jo bare så fint stylet, helt etter min smak, akkurat som jeg liker det. Åh, som jeg drømmer meg bort og får lyst til å bo her og ha en sånn stue.

Men vent- jeg har jo faktisk det der fine bildet på veggen. Jeg har et nokså likt gulvteppe også. Og når jeg tenker etter, en nokså lik hvit bokhylle, og jeg har jo også grønne planter og en haug med bøker og noen kule sko jeg kan sette frem og…

Du skjønner sikkert greia. Det er kanskje ikke så rart at jeg liker dette bildet og stylingen så godt. Likevel er tingene satt sammen på en litt annen måte, og vips- jeg blir lurt og får lyst på hele pakka. Og det kjenner jeg kan bli et problem. Spesielt for lommeboka. Men også for plassen i huset. Så Blanca- du får bli der du er, med mindre jeg vinner i Lotto eller plutselig får en ledig spot i huset.

(Foto: melimelihome.se)

Advertisements