Skrot eller skatt?

by Camilla

.IMG_8558Da jeg kom hjem fra Fretex med denne hestelampa under armen forrige fredag, steilte Audun omtrent som hesten. Som om ikke en kitschy lampefot i hvit porselen med gulldekor var nok, på toppen satt tidenes grelleste lampeskjerm i et skikkelig heslig, beigebrunt stoff, kantet med gullbånd og tusenvis av frynser. Du vet, skikkelig retro, men ikke på en bra måte. – Den skal du sikkert selge på finn.no, sa mannen min håpefullt. – Nope, this horse is under my fringes now! Eller vent, under my wings! For jeg hadde jo ikke akkurat tenkt å beholde den frynseskjermen. På vei hjem fra Fretex hadde jeg derfor dratt innom Clas Ohlson og kjøpt både ny sokkel og en stor, dekorativ lyspære. Men mannen min var fortsatt ikke overbevist, selv om han satte seg ned og fikset lampa for meg. – Dette kjøpet kommer du til å angre på ganske snart, bare vent, sa han mens han skrudde fast den nye sokkelen. Hm.IMG_8539Frem til jeg eventuelt skifter mening, står hestelampa på det blå rommet, og jeg må bare innrømme at jeg rett og slett liker den skikkelig godt. For det er jo lov å leke seg litt med interiør og nips iblant også, alt må ikke være så sjukt seriøst og kjøpt inn for å vare resten av livet. Det er lov å bytte ut noe etter en stund hvis en går lei. Og uansett har jeg ikke blakket meg på denne. Så får vi se hva som skjer etter en stund.
IMG_8560Jeg burde jo hatt et før-bilde av lampa med den grelle skjermen, da hadde dere sett hvor stor forandring en ny skjerm/lyspære kan gjøre! Skal se om jeg får tatt det senere.

Advertisements