Vintage trillebord i gull og glass

by Camilla

IMG_8588Jeg må bare vise dere mitt siste bruktkupp! Jeg er ganske betatt av dette gamle trillebordet som nylig flyttet inn, og det har derfor fått plass midt i stua. Det er fra gjenbruksbutikken på Hamar, en av mine favoritt-bruktbutikker, her har jeg gjort flere gode kjøp (blant annet denne sofaen). Jeg har skikkelig dilla på trillebord for tida, det har jo så mange bruksområder! Perfekt som avlastningsbord til bøker, blader og en fin bordlampe, for eksempel. Men også som en liten bar/serveringsvogn- se for deg en kul isbøtte, noen fine drikkeglass og en karaffel i krystall på toppen, og så kan det stå noen flasker i hyllene under. Siden bordet har hjul, er det enkelt å flytte det frem og tilbake etter behov og anledning. Foreløpig har jeg ikke bestemt meg for hva jeg skal bruke det til, det er jo gøy å bytte litt på pynten og innholdet også. IMG_8575Jeg liker at bordet er litt slitt i kantene, det gjør det mer røft. Den rosa og hvite vasen er norsk 50-talls-keramikk fra Hegge. Både den og det lille messingeplet har jeg funnet på gjenbruksbutikker nå etter jul. Den hvite stettskålen i opalinglass er fra et loppemarked. Åh, nå kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til loppissesongen starter igjen i mars. Det er jo ikke lenge til nå!

Advertisements