Kjøp og salg

by Camilla

IMG_8891Selv om vi bor i et forholdsvis stort hus, er det begrenset hvor mye jeg kan dra inn fra loppemarkeder og bruktbutikker uten at noe annet må ut. Det er både synd og bra. Synd fordi jeg stadig finner så mange fine møbler, lamper, vaser osv. som bare bli med hjem, jeg er ikke akkurat typen som frivillig går fra et kupp. Men samtidig jeg vil jo gjerne bruke litt plass på alt det jeg finner, skattene bør komme ordentlig til sin rett. Det kommer neppe som en overraskelse at huset vårt er godt møblert. Bodene også, for å si det sånn. Og garasjen. Men det er jo egentlig ingen vits i å samle på noe som etter hvert må stå stablet i mørket, bare fordi jeg ikke klarer å kvitte meg med det. Samleren i meg skriker litt hver gang jeg bestemmer meg for å selge eller gi bort noe på Finn, men jeg er blitt mye flinkere til å kvitte meg med ting i løpet av de siste årene. Det hjelper å tenke på at jeg på den måten kan dra med meg nye kupp hjem med god samvittighet. Dessuten er det gøy å se at andre også liker tingene jeg har kjøpt og samlet på (for jeg synes jo at jeg har god smak, he he). 😉 Det gir en så mye bedre følelse å vite at skattene blir tatt godt hånd om og brukt av andre, enn å ha en fullstappet bod. Gjenbruk er tingen, altså!
IMG_8892Dette stilige bordet fikk nettopp en ny eier via Finn. Jeg liker bordet kjempegodt, men nå som vi har ommøblert i stua nede, ble det rett og slett ikke plass. Bordet er et såkalt lampebord fra 60-70-tallet, laget hos P.S. Heggen i Nordfjordeid. Det er ikke så ofte en ser disse bordene med et slikt «parkett»-mønster, det var det jeg falt for, men det var det heldigvis noen andre som gjorde også. Håper den nye eieren får stor glede av det.

Advertisements