Og inne blomstrer heggen

by Camilla

IMG_8950Påskepynt er jeg ikke så opptatt av, men i forrige uke tok jeg inn noen kvister som jeg pyntet med egg i pastell- og metallnyanser. Ganske fort sprang det ut grønne blader på greinene, og nå har det jammen dukket opp noen bittesmå blomster også! Jeg visste ikke hva slags tre jeg forsynte meg av da jeg var ute i skogen, men nå ser jeg jo at det er hegg, og det gir skikkelig vårfølelse. Vi har hatt ferie hele uka, og det har vært utrolig deilig. Hjemmepåske må ikke undervurderes. Har benyttet anledningen til å følge nøye med på snøsmeltingen i hagen, og nå er det bare noen små hauger igjen i skyggen. Åpenbart flere enn meg som liker det, for i solveggen har det dukket opp bittesmå løkstilker, som snart skal vokse seg til store tulipaner og perleblomster. Etterpå skal jeg plante ned løk fra avblomstrete påskeliljer og svibler, blir spennende å se om de vil trives i hagen og blomstre på nytt.

Ha en fin påskeaften!

Advertisements