Ny jobb!

by Camilla

IMG_9027Hadde den blå glasskulen vært av krystall, ville den sannsynligvis avslørt at jeg har en skikkelig spennende tid foran meg. Men jeg trenger ingen krystallkule til å fortelle meg det. Mandag begynte jeg nemlig i ny jobb som redaktør i BoligPluss i Bonnier Media! Gjett om det kilte i magen da jeg tok t-banen ned til sentrum mandag morgen, og spaserte bort til et nytt forlag på en ny adresse, der nye kolleger og en nydelig blomsterbukett ventet på meg. Jeg synes jeg er superheldig som skal jobbe med et så fint og inspirerende blad de neste månedene, og jeg gleder meg skikkelig til å komme ordentlig i gang. Endelig får jeg bruke masse tid (og det mens jeg er på jobb!) på noe av det jeg er aller mest interessert i- nemlig interiør, gjenbruk, diy, hus og hjem. Bladet er nemlig fullstappet av både superkule boliger og fine og smarte DIY-tips (eller gjør det sjøl, som jeg pleier å si). Denne uken har det vært mye nytt å sette seg inn i, men jeg har på følelsen at jeg kommer til å trives veldig godt.IMG_9031Glasskulen er for øvrig fra forrige fredags besøk på gjenbruksbutikken. Kulen er skikkelig tung og har masse luftbobler, vel verdt 50-lappen, synes jeg.
IMG_9017Da jeg sluttet i Norsk Ukeblad i forrige uke, fikk jeg også en helt fantastisk flott blomsterbukett av bedriften. Ikke ofte jeg har så fine blomster i hus (skjønner at det lønner seg å bytte jobb i blant, he he).IMG_9027

Har du tips til fine hjem vi kan besøke og lage reportasje fra, gode idéer til DIY eller gjenbruk, eller innspill til tema og saker generelt, send meg en mail! 🙂

Advertisements