På ønskelisten

by Camilla

Untitled-1Jeg har dilla på kombinasjonen blått, rosa og messing for tida. Huset ville for eksempel elsket den blå plantekassen fra Ferm Living og den rosa lampen Petit Machine i rosa/messing fra Lindholdt. I sommer vil jeg dessuten sove i blått linsengetøy (ja, vi har dobbeldyne!) fra H&M, og jeg vil plante sommerblomstene i grå betongkrukker fra Granit. Finner nok plass til den forgylte blomsterpotten fra H&M også, kjenner jeg meg selv rett. Det fantastiske fototapetet fra Photowall, vil jeg gjerne ha på soverommet. For ikke å snakke om den fantastiske blå lampa fra Gubi. Åh, som jeg elsker fine lamper. Det rosamønstrete teppet fra House of Rym er heller ikke så dumt. Og så skal jeg prøve meg på en såkalt husvandrer i hengeampel, håper planten tåler både varme og lite vann…

Advertisements